top of page

Coaching

Ik studeer sinds 2021 Hypnotherapie en Psychosociale Therapie aan de Hypnos Academie te Voorthuizen. In 2024 studeer ik af. 

Ik ben beschikbaar voor coaching voor ouder(s) van trans- en genderqueer kinderen en jongeren. Neem contact op als u behoefte hebt aan een gesprek over alles wat er op u afkomt als ouder, als uw kind trans en/of genderqueer, non- binair, queer, agender etc is. Heeft u hulp nodig met voornaamwoorden? Of had u bepaalde verwachtingen van uw kind en heeft u moeite deze los te laten? Wilt u uw kind graag bijstaan, maar weet u niet precies hoe? Of wilt u misschien gewoon praten over uw gevoelens rondom de transitie van uw kind, zonder uw kind daarmee lastig te vallen? Dit zijn voorbeelden waarover het in onze sessies zou kunnen gaan. Ik heb vanuit mijn geleefde ervaring kennis van trans zijn. Daarnaast heb ik regelmatig contact met een grote groep trans en genderqueer jongeren, door mijn werk. Aangezien ik nog in opleiding ben bied ik deze sessies aan voor een gereduceerd tarief.  Neem contact op voor meer informatie. 

photo_2022-04-02_11-10-34.jpg

Sinds 2020 geef ik regelmatig lessen over het Nederlandse transzorg systeem aan Amerikaanse uitwisselingsstudenten op de International Exchange School (IES) in Amsterdam. Daarnaast help ik vaak in de lessen van Nina van den Berg op het Con Amore instituut, bij de nascholingen over gender en seksualiteit. Hierin vertel ik over mijn activisme voor trans rechten in Nederland. Mijn activisme voor gelijke rechten voor trans mensen en toegankelijke transzorg op basis van zelfbeschikking hebben me veel geleerd.

 

bottom of page